top of page

Groene ruimten spelen een belangrijke rol in steden. 

Hoe belangrijk zijn groene ruimten in Brussel voor jou?

Woon je in Brussel en wil je graag meewerken aan onze enquête rond groen in de hoofdstad, lees dan verder!

Via een reeks vragen willen we te weten komen hoe belangrijk publieke groene ruimten in Brussel (zowel parken als buurtgroen) voor jou zijn, welke kenmerken van groene ruimten voor jou het meest belangrijk zijn en hoe je zelf gebruik maakt van groene ruimten. Met dit onderzoek hopen we inzicht te krijgen in de rol die groene ruimten spelen voor inwoners van Brussel. We hopen ook te achterhalen hoe verschillende types van gebruikers parken en kleinere groene ruimten in de stad beoordelen en welke kenmerken van groene ruimten hierin een rol spelen.

Het beantwoorden van de vragen neemt 10 tot 20 minuten in beslag. Respondenten kunnen deelnemen aan een wedstrijd om bioscooptickets te winnen.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. De gegevens die u ons verstrekt zullen verwerkt worden volgens de principes die de nieuwe Europese Algemene Verordening omtrent Gegevensbescherming (AVG) oplegt en die sinds 25 mei 2018 van kracht zijn. Uw persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor wetenschappelijke onderzoeksdoeleinden zoals beschreven in dit formulier voor geïnformeerde toestemming. 

 

Neem even de tijd om ons privacybeleid te lezen om je rechten te begrijpen.

Klik hier om het privacybeleid te lezen.

Door verder te gaan ga je akkoord met de voorwaarden rond het gebruik van je gegevens zoals beschreven in dit document.

bottom of page