top of page
img-20180607-wa0008.jpg

Welke soort natuur wil je in jouw stad?

 


Nam je deel aan onze eerdere enquête waarin we je vragen stelden rond je gebruik van groene ruimten in Brussel? Dan hopen we opnieuw van je te horen!

Deze keer willen we graag weten hoe jij denkt over verschillende oplossingen om de stad groener te maken. Als jij het voor het zeggen had, welke aanpak om meer groen in de  stad te brengen geniet dan jouw voorkeur? Zou je zelf ruimte in je straat willen opgeven voor meer groen? Wie moet volgens jou voor een verdere vergroening van de stad zorgen? Dit zijn enkele van de thema’s die aan bod komen in deze enquête.

Het beantwoorden van de vragen neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. De gegevens die je ons verstrekt zullen verwerkt worden volgens de principes die de nieuwe Europese Algemene Verordening omtrent Gegevensbescherming (AVG) oplegt en die sinds 25 mei 2018 van kracht zijn. Je persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor wetenschappelijke onderzoeksdoeleinden zoals beschreven in dit formulier voor geïnformeerde toestemming. Neem even de tijd om ons privacybeleid te lezen om je rechten te begrijpen.

Door verder te gaan ga je akkoord met de voorwaarden rond het gebruik van je gegevens zoals beschreven in dit document.
 
 
 
bottom of page